Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a úterý 21. února

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Praha - V čerstvém západním až severozápadním proudění bude přes naše území postupovat frontální systém a večer začne počasí u nás ovlivňovat od západu teplá fronta, informuje chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Zataženo s občasným deštěm, na horách trvalejším. Na východě v polohách nad 1100 m zpočátku sněžení. Nejnižší teploty 6 až 2 °C a k ránu oteplování. Čerstvý západní až jihozápadní vítr 4 až 9 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s, na horách kolem 20 m/s.

Tlaková tendence: mírný pokles, k ránu setrvalý stav

Rozptylové podmínky: dobré

Počasí přes den (07-24):Zataženo, na většině území občasný déšť nebo přeháňky. Během dne postupně ubývání srážek a místy přechodně protrhávání oblačnosti. Na horách srážky trvalejší a na severu a východě postupně sněhové. Nejvyšší teploty 6 až 10 °C. Čerstvý západní až severozápadní vítr 4 až 9 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s, na horách kolem 20 m/s, bude k večeru slábnout.

Tlaková tendence: setrvalý stav, k večeru mírný vzestup

Rozptylové podmínky: dobré

Témata:  počasí déšť

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 14:04

Hackeři zaútočili na ČTK. Na webu zveřejnili dvě smyšlené zprávy

Zpravodajský web České noviny, který provozuje tisková agentura ČTK, se v úterý stal terčem hackerského útoku. Na stránkách se objevily smyšlené texty o údajném atentátu na nově zvoleného slovenského prezidenta Petera Pellegriniho. Případem se zabývají příslušné úřady.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy