Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a pondělí 13. března

Zvláštní zachycení deště
Zvláštní zachycení deště
Foto: Adam Mráček / INCORP images

Praha - Příliv chladného vzduchu od severovýchodu bude slábnout. Zároveň se bude ze západní do střední Evropy rozšiřovat tlaková výše a po jejím severním okraji bude postupovat okluzní fronta, která později odpoledne a večer začne ovlivňovat počasí v Čechách, informuje chmu.cz.

Počasí v noci (22-07):Jasno až polojasno. Na severovýchodě a postupně místy i v Čechách zataženo nízkou oblačností. K ránu ojediněle mrznoucí mlhy. Nejnižší teploty 0 až -4 °C. V Čechách slabý proměnlivý vítr do 3 m/s neboklidno, na Moravě a ve Slezsku mírný severovýchodní 2 až 6 m/s.

Tlaková tendence: slabý až mírný vzestup

Rozptylové podmínky: mírně nepříznivé, na Moravě a ve Slezskuvětšinou dobré

Počasí přes den (07-24):Jasno až polojasno. Na severovýchodě a zpočátku místy i v Čechách oblačno až zataženo. Ráno ojediněle mrznoucí mlhy. Odpoledne a večer v Čechách od severozápadu přibývání oblačnosti. Nejvyšší teploty 7 až 11 °C, v 1000 m na horách kolem 3 °C, v Jeseníkách a Beskydech kolem -1 °C. V Čechách slabý proměnlivý vítr do 3 m/s nebo klidno, na Moravě a ve Slezsku mírný severovýchodní 2 až 6 m/s, bude večer slábnout.

Tlaková tendence: slabý až mírný vzestup, přechodně slabý pokles

Rozptylové podmínky: dobré, v Čechách místy mírně nepříznivé

Témata:  počasí

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy