Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a sobotu 9. září

Počasí v létě
Počasí v létě
Foto: Pixabay

Praha - Před studenou frontou, která večer začne od západu ovlivňovat počasí u nás, k nám bude proudit od jihozápadu teplý vzduch, informuje chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Jasno až polojasno, v Čechách místy až oblačno, na západě Moravy i nízká oblačnost. Nejnižší teploty 14 až 10 °C. Mírný jihovýchodní až jižní vítr 3 až 7 m/s, v západní polovině Čech slabý 1 až 4 m/s.

Tlaková tendence: slabý až mírný pokles

Počasí přes den (07-24):V Čechách polojasno až oblačno, odpoledne a večer od západu až zataženo a místy déšť nebo přeháňky, ojediněle i bouřky. Na Moravě a ve Slezsku jasno až polojasno, ráno zpočátku místy nízká oblačnost. Nejvyšší teploty 20 až 24 °C, na jihovýchodě a východě až 27 °C. Mírný jihovýchodní až jižní vítr 2 až 6 m/s, na Moravě a ve Slezsku čerstvý 4 až 9 m/s místy s nárazy kolem 15 m/s. Odpoledne a večer se bude vítr v Čechách měnit na západní.

Tlaková tendence: slabý pokles, večer slabý vzestup

Témata:  počasí

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 17:20

Ukrajinské zbrojovky tento měsíc poprvé vyrobí 10 samohybných houfnic Bohdana na podvozku Tatra

Ukrajinské zbrojovky tento měsíc poprvé vyrobí deset ukrajinských samohybných houfnic Bohdana a v následujících měsících toto množství ještě vzroste, uvedl dnes na sociálních sítích ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy