Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a pátek 22. prosince

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Adam Mráček / INCORP images

Praha - Od západu se do střední Evropy rozšíří výběžek vyššího tlaku vzduchu. Během dne přejde přes naše území od severu studená fronta, informuje chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Zataženo až oblačno, místy přechodně i polojasno. Ojediněle přeháňky, na horách na severu a severovýchodě místy slabé sněžení. Nejnižší teploty +3 až -1 °C, při slabším větru až -3 °C. Mírný západní až severozápadní vítr 3 až 7 m/s, na Českomoravské vrchovině místy s nárazy kolem 15 m/s.

Tlaková tendence: slabý vzestup, postupně setrvalý stav

Rozptylové podmínky: dobré

Počasí přes den (07-24):Oblačno až zataženo, ráno místy i polojasno. Ojediněle, na severu a severovýchodě místy, přeháňky. V polohách nad 900 m, v severovýchodní polovině území postupně i v nížinách, srážky sněhové. Nejvyšší teploty 2 až 6 °C. Mírný západní až severozápadní vítr 3 až 7 m/s, na Českomoravské vrchovině místy s nárazy kolem 15 m/s.

Tlaková tendence: slabý vzestup, dopoledne přechodně mírný pokles

Rozptylové podmínky: dobré

Témata:  počasí zima

Aktuálně se děje

15. dubna 2024 19:49

Izraelci zvažují odvetu již dnes. Rozhodne válečný kabinet

Izraelská reakce na víkendový íránský útok může přijít už dnes, napsal americký deník Wall Street Journal s odkazem na své zdroje. Podle webu Times of Israel již proběhlo pondělní zasedání válečného kabinetu, který se zabýval možnostmi odvety. Podle stanice Channel 12 je několik variant, přičemž Tel Aviv hodlá zvolit takovou, kterou nezablokují Američané. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy