Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a neděli 24. prosince

Vánoce
Vánoce
Foto: Pixmac

Praha - V čerstvém západním proudění k nám bude pronikat teplejší oceánský vzduch, informuje chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Zataženo až oblačno. Na horách místy, jinde jen ojediněle mrholení nebo slabý déšť. Nejnižší teploty 7 až 3 °C. Čerstvý západní vítr 4 až 9 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s, od vyšších poloh kolem 20 m/s (70 km)h), na horách na severu kolem 25 m/s (90 km/h).

Tlaková tendence: setrvalý stav nebo slabý pokles

Rozptylové podmínky: dobré

Počasí přes den (07-24):Zataženo až oblačno, na jihu přechodně až polojasno. Ojediněle, na horách místy, zejména na severovýchodě slabý déšť nebo mrholení. Nejvyšší teploty 7 až 11 °C. Čerstvý západní vítr 4 až 9 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s, od vyšších poloh kolem 20 m/s (70 km)h), na horách na severu kolem 25 m/s (90 km/h), začne odpoledne zvolna slábnout.

Tlaková tendence: slabý pokles, večer slabý vzestup

Rozptylové podmínky: dobré

Témata:  počasí Vánoce zima

Aktuálně se děje

19. dubna 2024 14:49

Soud s Trumpem startuje. 12 porotců rozhodne o jeho osudu

V soudním procesu s Donaldem Trumpem byla celá porota zkompletována, ale její výběr předcházely jisté obtíže. Dva z předchozích porotců byli nahrazeni. Jedna osoba byla omluvena, protože prozradila, že její osobní údaje byly zveřejněny. Druhý byl propuštěn kvůli obavám, že nebyl upřímný ve vyplněném dotazníku. Výsledkem je, že v porotě zasedne sedm mužů a pět žen. Případ sleduje zpravodajská služba PBS News.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy