Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a sobotu 13. ledna

Zvláštní zachycení deště
Zvláštní zachycení deště
Foto: Adam Mráček / INCORP images

Praha - Do střední Evropy bude od severovýchodu zasahovat tlaková výše. Po jejím okraji k nám bude proudit chladný pevninský vzduch od od východu, postupně od jihovýchodu, informuje chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Převážně zataženo, ojediněle slabý déšť nebo mrholení, v polohách nad 400 m, na Moravě a ve Slezsku i v nižších polohách slabé sněžení. Ojediněle mrznoucí mlhy a během noci ojediněle polojasno. Nejnižší teploty +1 až -3 °C, na severovýchodě až -5 °C. Mírný severovýchodní až východní vítr 2 až 6 m/s.

Tlaková tendence: mírný až slabý vzestup

Rozptylové podmínky: dobré, místy mírně nepříznivé

Počasí přes den (07-24):Zataženo až oblačno, místy, slabý déšť nebo mrholení, v polohách nad 400 m, od východu postupně ve všech polohách slabé sněžení. Odpoledne sněžení na většině území Moravy a Slezska. Nejvyšší teploty -1 až +3 °C. Mírný východní až severovýchodní vítr 2 až 6 m/s.

Tlaková tendence: setrvalý stav

Rozptylové podmínky: většinou dobré

Témata:  počasí déšť

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 21:33

Julia Navalná je na seznamu 100 nejvlivnějších lidí světa časopisu Time

Julia Navalná, vdova po zesnulém ruském opozičním vůdci Alexeji Navalném, hovořila pro časopis Time o svém rozhodnutí vstoupit do politiky poté, co se objevila na obálce jeho posledního čísla, které je věnováno stovce nejvlivnějších lidí světa.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy