Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a pondělí 5. února

Zima 2012/2013 - první sníh
Zima 2012/2013 - první sníh
Foto: Adam Mráček / INCORP images

Praha - Mezi tlakovou výší nad Skandinávií, jejíž výběžek přechodně ovlivní počasí u nás, a tlakovou níží nad severovýchodní Evropou, k nám bude nadále zesilovat příliv studeného vzduchu od severu až severovýchodu, informuje chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Oblačno až polojasno. Přechodně zataženo, ojediněle, na horách na severu a severovýchodě místy občasné sněžení. Nejnižší teploty -2 až -6 °C, při déletrvajícm vyjasnění kolem -8 °C. Slabý proměnlivý nebo severovýchodní vítr 1 až 4 m/s.

Tlaková tendence: zpočátku slabý pokles, postupně setrvalý stav

Rozptylové podmínky: mírně nepříznivé, místy dobré

Počasí přes den (07-24):Oblačno až zataženo, ráno a večer místy polojasno. Místy občasné sněžení nebo sněhové přeháňky, četnější na horách na severu a severovýchodě. Nejvyšší teploty -2 až +2 °C. Mírný severovýchodní vítr 2 až 5 m/s.

Tlaková tendence: setrvalý stav nebo slabý pokles

Rozptylové podmínky: dobré, zpočátku místy mírně nepříznivé

Témata:  počasí zima

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 13:46

Černochová vymění šéfa Vojenského zpravodajství. Bude jím Bartovský

Vláda ve středu na návrh ministryně obrany Jany Černochové (ODS) odsouhlasila jmenování brigádního generála Petra Bartovského ředitelem Vojenského zpravodajství (VZ). Po úterním projednání na plénu sněmovního obranného výboru tak byly splněny zákonné podmínky pro jeho jmenování.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy