Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a středu 14. března

Zvláštní zachycení deště
Zvláštní zachycení deště
Foto: Adam Mráček / INCORP images

Praha - Vliv tlakové níže nad severovýchodní Evropou bude slábnout a od jihozápadu se k nám rozšíří nevýrazný výběžek vyššího tlaku, uvedl chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Oblačno až zataženo, od západu místy občasný déšť nebo přeháňky, nad 500 m smíšené nebo sněhové. Na Moravě a ve Slezsku zpočátku místy polojasno, srážky až k ránu a především na horách na severu, nad 800 m sněhové. Nejnižší teploty 5 až 1 °C. Mírný západní až severozápadní vítr 2 až 6 m/s.

Tlaková tendence: mírný vzestup

Rozptylové podmínky: dobré

Počasí přes den (07-24):Oblačno až zataženo, na většině území přeháňky, nad 600 m, ráno přechodně i v nižších polohách smíšené nebo sněhové. Na horách srážky četnější, na jihovýchodě jen ojediněle. Později odpoledne a během večera ubývání oblačnosti a přeháňek. Nejvyšší teploty 5 až 9 °C. Mírný západní až severozápadní vítr 2 až 6 m/s bude slábnout.

Tlaková tendence: slabý vzestup nebo setrvalý stav

Rozptylové podmínky: dobré

Témata:  počasí déšť

Aktuálně se děje

17. dubna 2024 12:42

Senát posunul nová pravidla pro partnerství stejnopohlavních párů k prezidentovi

Senát ve středu na návrh zákonodárců ODS a TOP 09 rozhodl, že nebude projednávat nová pravidla pro partnerství stejnopohlavních párů a umožní tak jejich přijetí. Senátoři vyřadili novelu občanského zákoníku z programu navzdory odporu lidovců. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy