Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a sobotu 11. srpna

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Praha - Počasí na Moravě a ve Slezsku ovlivní frontální vlna na studené frontě, která bude jen zvolna postupovat dále k východu. Současně se do Čech začne od jihozápadu rozšiřovat tlaková výše, uvedl chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Ve východní polovině území oblačno až zataženo, místy déšť nebo přeháňky, ojediněle bouřky. Na ostatním území srážky jen ojediněle a v průběhu noci ubývání oblačnosti na oblačno až polojasno a k ránu ojediněle mlhy. Nejnižší teploty 13 až 9 °C, ve východní polovině území 17 až 13 °C. V Čechách slabý proměnlivý vítr 1 až 4 m/s, na Moravě a ve Slezsku mírný severozápadní až severní 2 až 6 m/s.

Tlaková tendence: setrvalý stavnebo slabý pokles

Počasí přes den (07-24):Oblačno až polojasno, ráno ojediněle mlhy. Zpočátku na Moravě a ve Slezsku, během dopoledne postupně jen na východě území zataženo až oblačno a déšť nebo přeháňky. Odpoledne a večer od západu ustávání srážek a ubývání oblačnosti. Nejvyšší teploty 24 až 28 °C. Zpočátku slabý proměnlivý vítr 1 až 4 m/s, během dne mírný západní až severozápadní 3 až 7 m/s.

Tlaková tendence: setrvalý stav

Témata:  počasí mraky

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 15:10

Londýnem se proháněli splašené vojenské koně

Centrem Londýna se ve středu prohánělo několik splašených koní, uprchli britské vojenské jednotce Household Cavalry. Zranění při tom utrpělo pět lidí, čtyři odvezli do nemocnice.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy