Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a pondělí 5. listopadu

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Kolem rozsáhlé tlakové výše nad východní Evropou k nám bude pokračovat příliv teplého vzduchu od jihu, informuje chmi.cz.

Počasí v noci (22-07): Převážně polojasno, místy nízká oblačnost nebo mlhy, zejména na západě. Ojediněle mrholení. Nejnižší teploty 11 až 7 °C, při malé oblačnosti a slabém větru kolem 5 °C. Vítr mírný jihovýchodní 2 až 5 m/s, na Českomoravské vrchovině a na horách na severu čerstvý 5 až 10 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s, na hřebenech hor kolem 20 m/s (kolem 70 km/h). Tlaková tendence: slabý pokles Rozptylové podmínky: většinou dobré, místy mírně nepříznivé Počasí přes den (07-24): Převážně polojasno, zpočátku místy, postupně jen ojediněle nízká oblačnost nebo mlhy, zejména na západě. Nejvyšší teploty 14 až 18 °C, při nízké oblačnosti kolem 12 °C. Vítr mírný jihovýchodní 2 až 6 m/s, na Českomoravské vrchovině a na horách na severu čerstvý 5 až 10 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s, na hřebenech hor kolem 20 m/s (kolem 70 km/h). Tlaková tendence: setrvalý stav Rozptylové podmínky: většinou dobré, ojediněle mírně nepříznivé

Témata:  počasí podzim EuroZprávy.cz

Aktuálně se děje

16. dubna 2024 19:44

Podle Stanjury ODS nepočítá s vytvořením vládní koalice s hnutím ANO

Podle ministra financí a prvního místopředsedy ODS Zbyňka Stanjury strana nepočítá s možností vytvoření vládní koalice s hnutím ANO po příštích sněmovních volbách v roce 2025. Stanjura to uvedl v České televizi v podvečer. Podle něj se ODS bude příští rok snažit o volební vítězství s cílem získat pozici premiéra a stát se nejsilnější vládní stranou.

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy