Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a neděli 25. listopadu

Zima, ilustrační fotografie
Zima, ilustrační fotografie
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Počasí u nás bude ovlivňovat tlaková níže se středem nad Francií, později níže nad centrálním Středomořím, informuje chmu.cz.

Počasí v noci (22-07): Oblačno až zataženo, jen ojediněle polojasno. Zpočátku na východě ojediněle mrholení nebo slabý déšť. Postupně místy mlhy, ojediněle i mrznoucí. Nejnižší teploty +3 až -1 °C, při zmenšené oblačnosti až -3 °C. Ojediněle tvorba náledí. Slabý proměnlivý vítr do 4 m/s nebo klidno. Tlaková tendence: setrvalý stav Rozptylové podmínky: mírně nepříznivé Počasí přes den (07-24): Oblačno až zataženo, jen ojediněle polojasno. Zejména ráno a dopoledne místy mlhy, zpočátku ojediněle i mrznoucí. Večer na jihu území zataženo s deštěm, na Šumavě nad 1000 m i sněžení. Nejvyšší teploty 4 až 8 °C, v 1000 m na horách kolem 3 °C. Slabý proměnlivý vítr do 4 m/s se bude během dne měnit na mírný severovýchodní až východní 2 až 6 m/s. Tlaková tendence: slabý pokles Rozptylové podmínky: mírně nepříznivé, večer většinou dobré

Témata:  počasí

Aktuálně se děje

15. dubna 2024 15:01

Česko přijalo víc uprchlíků z Ukrajiny, než zvládá, myslí si většina Čechů

Podle nedávného průzkumu Centra pro výzkum veřejného mínění (CVVM) si většina lidí myslí, že Česká republika přijala více uprchlíků z Ukrajiny, než je schopna zvládnout. Tento názor sdílí 58 procent respondentů. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy