Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a čtvrtek 3. ledna

Zima, ilustrační fotografie
Zima, ilustrační fotografie
Foto: Adam Mráček / INCORP images

Po zadní straně tlakové níže, která bude postupovat z Pobaltí nad Ukrajinu, bude do střední Evropy proudit studený vzduch od severu, uvedl portal.chmi.cz.

Počasí v noci (22-07): Proměnlivá oblačnost, místy sněhové přeháňky, zejména na horách. Nejnižší teploty -3 až -7 °C. Čerstvý severozápadní vítr 4 až 8 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s, na horách na severu kolem 20 m/s. Od vyšších poloh místy tvorba sněhových jazyků, na horách i závějí. Tlaková tendence: setrvalý stav nebo slabý vzestup Rozptylové podmínky: dobré Počasí přes den (07-24): Velká proměnlivá oblačnost, na většině území sněhové přeháňky, na horách četnější. Nejvyšší teploty -4 až 0 °C. Čerstvý severozápadní vítr 4 až 8 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s, na horách na severu kolem 20 m/s, bude odpoledne a večer slábnout. Od vyšších poloh místy tvorba sněhových jazyků, na horách i závějí. Tlaková tendence: slabý vzestup Rozptylové podmínky: dobré

Témata:  počasí zima

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 18:02

Joe Biden podepsal návrh zákona o pomoci Ukrajině, Tchaj-wanu a Izraeli

Americký prezident Joe Biden podepsal návrh zákona o pomoci pro Ukrajinu, Tchaj-wan a Izrael, což znamená, že Spojené státy vyčlení na balíček pro Kyjev přibližně 61 miliard dolarů. Několik hodin předtím ho podpořil Senát.

Zdroj: Julie Jarošová

Další zprávy