Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a pátek 4. ledna

Zima, ilustrační fotografie
Zima, ilustrační fotografie
Foto: Adam Mráček / INCORP images

Po přední straně tlakové výše nad Britskými ostrovy bude postupovat do střední Evropy od severozápadu teplá fronta, uvedl portal.chmi.cz.

Počasí v noci (22-07): Oblačno až polojasno, na horách místy, jinde ojediněle sněhové přeháňky. Postupně v Čechách od západu přibývání oblačnosti a na západě se sněžením. Nejnižší teploty -4 až -8 °C. Mírný severozápadní, v Čechách postupně západní vítr 3 až 7 m/s, ve východní polovině zpočátku místy s nárazy kolem 15 m/s, od vyšších poloh místy tvorba sněhových jazyků. Tlaková tendence: setrvalý stav Rozptylové podmínky: dobré Počasí přes den (07-24): Zataženo až oblačno, na východě zpočátku oblačno až polojasno. Zpočátku v západní polovině Čech se sněžením, které se bude postupně rozšiřovat na většinu území. Sněžení bude postupně od západu, zejména v Čechách, pod 500 m přecházet v déšť se sněhem nebo déšť. Nejvyšší teploty -2 až +2 °C, ve východní polovině území -4 až 0 °C. Mírný západní až jihozápadní vítr 3 až 7 m/s. Tlaková tendence: mírný pokles Rozptylové podmínky: dobré

Témata:  počasí zima

Aktuálně se děje

15. dubna 2024 21:04

Češi pracují na zajištění další munice pro Ukrajinu, přiznal Fiala

Česko má nasmlouváno 180 tisíc kusů dělostřelecké munice pro ukrajinskou armádu a pracuje na zajištění dalších 300 tisíc kusů, prozradil premiér Petr Fiala (ODS) britskému deníku Financial Times. Evropa musí podle Fialy posílit také vlastní obranu.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy