Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a pátek 18. ledna

Zima, ilustrační fotografie
Zima, ilustrační fotografie
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Po zadní straně tlakové níže nad Finskem a severozápadním Ruskem k nám pronikne studený vzduch od severu. Od jihozápadu bude postupovat do střední Evropy tlaková výše, informuje portal.chmi.cz.

Počasí v noci (22-07): Oblačno až zataženo, místy se srážkami, které budou od severozápadu postupně ve všech polohách přecházet ve sněhové. V Čechách přechod k proměnlivé oblačnosti. Nejnižší teploty +1 až -3 °C a ojediněle tvorba náledí. Mírný jihozápadní, postupně západní vítr 3 až 7 m/s. Tlaková tendence: slabý vzestup Rozptylové podmínky: dobré Počasí přes den (07-24): Proměnlivá oblačnost, místy sněhové přeháňky, na horách zpočátku četnější sněžení. Odpoledne ustávání srážek a ubývání oblačnosti. Nejvyšší teploty -1 až +3 °C, na jihovýchodě až +5 °C. Mírný západní až severozápadní vítr 3 až 7 m/s bude odpoledne slábnout. Tlaková tendence: mírný vzestup Rozptylové podmínky: dobré

Témata:  počasí zima

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 16:21

Izrael pokračuje s přípravami ofenzivy do Rafáhu. Už staví stany pro civilisty

Izrael se podle tamních médií brzy chystá provést ofenzivu do města Rafáh na jihu Pásma Gazy, kde je podle armády poslední bašta palestinského teroristického hnutí Hamás. Tel Aviv už zahájil přípravy na evakuaci civilistů. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy