Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a neděli 27. ledna

Zima, ilustrační fotografie
Zima, ilustrační fotografie
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Za teplou frontou která postoupí z našeho území dále k severu k nám bude proudit teplejší vzduch od jihu. Studená fronta bude postupovat přes Německo dále k východu, informuje portal.chmi.cz.

Počasí v noci (22-07): Zataženo až oblačno, na severovýchodě místy, jinde jen ojediněle občasný déšť nebo mrholení, i mrznoucí, nad 600 m, na Moravě a ve Slezsku i v nižších polohách, sněžení. Ojediněle mlhy Nejnižší teploty +2 až -2 °C, na východě a severovýchodě 0 až -4 °C. Mírný jihozápadní až jižní vítr 2 až 5 m/s. Tlaková tendence: slabý pokles Rozptylové podmínky: většinou dobré Počasí přes den (07-24): Zataženo až oblačno. Ojediněle, postupně zejména na západě Čech místy s deštěm i mrznoucím, nad 900 m srážky smíšené nebo sněhové. Nejvyšší teploty 2 až 6 °C. Mírný jihozápadní až jižní vítr 2 až 6 m/s, na severu Moravy a ve Slezsku čerstvý 4 až 8 m/s, místy s nárazy a na horách na severu kolem 15 m/s. Tlaková tendence: slabý pokles, později setrvalý stav Rozptylové podmínky: většinou dobré

Témata:  počasí zima

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy