Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a čtvrtek 7. března

Jaro, ilustrační fotografie
Jaro, ilustrační fotografie
Foto: MiZ, EuroZprávy.cz

Před studenou frontou, která bude odpoledne přecházet přes naše území, k nám bude vrcholit příliv teplého vzduchu od jihu, informuje portal.chmi.cz.

Počasí v noci (22-07): Polojasno až oblačno. Ojediněle, na Českomoravské vrchovině a v jihozápadní polovině Čech místy nízká oblačnost nebo mlhy. Nejnižší teploty 8 až 4 °C, při slabším větru kolem 2 °C. Čerstvý jihovýchodní až jižní vítr 5 až 9 m/s, místy nárazy 15 až 20 m/s (až 70 km/h), na horách až 30 m/s (až 110 km/h). V jihozápadní polovině Čech mírný vítr 2 až 5 m/s. Tlaková tendence: mírný pokles Rozptylové podmínky: dobré, v západní polovině Čech místy mírně nepříznivé Počasí přes den (07-24): Polojasno až oblačno, odpoledne od západu přechodně až zataženo a místy přeháňky nebo občasný déšť, zejména v Čechách. Zpočátku ojediněle, na Českomoravské vrchovině a v jihozápadní polovině Čech místy nízká oblačnost nebo mlhy. Nejvyšší teploty 16 až 20 °C, na západě Čech kolem 15 °C.

Čerstvý jižní vítr 5 až 9 m/s, místy nárazy 15 až 20 m/s (až 70 km/h), na horách na severu až 30 m/s (až 110 km/h) se bude během dne měnit na jihozápadní až západní. V západní polovině Čech zpočátku mírný vítr 2 až 6 m/s. Tlaková tendence: slabý pokles, během dne od západu mírný až silný vzestup Rozptylové podmínky: dobré

Témata:  počasí jaro

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 13:46

Černochová vymění šéfa Vojenského zpravodajství. Bude jím Bartovský

Vláda ve středu na návrh ministryně obrany Jany Černochové (ODS) odsouhlasila jmenování brigádního generála Petra Bartovského ředitelem Vojenského zpravodajství (VZ). Po úterním projednání na plénu sněmovního obranného výboru tak byly splněny zákonné podmínky pro jeho jmenování.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy