Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Déšť i sníh: Předpověď počasí na noc a pátek 3. května

Zvláštní zachycení deště
Zvláštní zachycení deště
Foto: Adam Mráček / INCORP images

Přes naše území začne zvolna k jihovýchodu postupovat zvlněná studená fronta. Za ní pronikne na severozápad našeho území studený vzduch, informuje portal.chmi.cz.

Počasí v noci (22-07): Zpočátku polojasno až oblačno, během noci od jihozápadu zataženo až oblačno, na jihu a na severozápadě místy déšť nebo přeháňky. V Krušných horách k ránu nad 1000 m srážky smíšené nebo sněhové. Nejnižší teploty 9 až 5 °C. Slabý proměnlivý vítr 1 až 4 m/s, k ránu mírný západní až severozápadní 2 až 5 m/s. Tlaková tendence: setrvalý stav nebo slabý vzestup Počasí přes den (07-24): Zataženo až oblačno, na většině území občasný déšť nebo přeháňky, ojediněle i bouřky. Na severozápadě nad 1000 m srážky smíšené nebo sněhové. K večeru od severozápadu částečné ubývání oblačnosti a na severozápadě ustávání srážek. Nejvyšší teploty 11 až 15 °C. Mírný severozápadní vítr 2 až 6 m/s bude večer slábnout. Tlaková tendence: setrvalý stav nebo slabý vzestup

Témata:  počasí jaro déšť sníh

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 21:33

Julia Navalná je na seznamu 100 nejvlivnějších lidí světa časopisu Time

Julia Navalná, vdova po zesnulém ruském opozičním vůdci Alexeji Navalném, hovořila pro časopis Time o svém rozhodnutí vstoupit do politiky poté, co se objevila na obálce jeho posledního čísla, které je věnováno stovce nejvlivnějších lidí světa.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy