Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Mužský G-bod existuje. A můžete s ním zažít bouřlivý orgasmus

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Praha – Najít partnerčin G-bod je snem mužů. Kamenem úrazu je zde ovšem skutečnost, že se sexuologové nedokážou shodnout, zda takové „místečko rozkoše“ opravdu ženy mají. Věděli jste ale, že i pánové mají svůj G-bod? Zatímco gayové dobře vědí, o co jde, heterosexuální muži mají jen mlhavé představy, popřípadě se stydí říct partnerce, co by je vzrušilo. Přicházejí tak o vylepšený orgasmus.

Dobrou zprávou je, že G-bod mají všichni muži a není příliš těžké ho objevit. Jde totiž o prostatu. To je žláza velikosti vlašského ořechu, která se nachází těsně pod močovým měchýřem. Lze ji nahmatat zvenku hned za šourkem. Potíž je však v tom, že tudy cesta k mužskému G-bodu nevede, pány vzruší dráždění prostaty zevnitř, píše newshealthadvisor.com.

Jak na to, dámy? Partner by se měl těsně před začátkem hrátek důkladně vymočit. Manuální podráždění prostaty by jinak mohlo vést k tomu, že vám muž odběhne na WC. Připravte si lubrikant a tenké rukavice. Partner může ležet na zádech, pod zadek mu v takovém příadě dejte několik polštářů. Někteří muži dávají ale přednost poloze „na čtyřech", jiným vyhovuje ležet na boku s nohami přitaženými k hrudníku.

Ať už má rád kterákoli pozici, anální otvor musí mít zcela uvolněný. Na prst (stačí jeden!) si naneste gel a začněte masírovat svěrač. Zde je nutná i spolupráce partnera. Pánové, nestahujte svaly. Naopak musíte lehce „tlačit" (jako při defekaci) proti prstu partnerky. Tím se svěrač uvolní a partnerka snadno zasune prst dovnitř. Dlouhé či špinavé nehty jsou při této praktice nepřijatelné.

K prostatě už není dlouhá cesta, nachází se zhruba pět centimetrů za svěračem. Pak už jen sledujte, jak partner reaguje. Některému vyhovují krouživé pohyby, jiný má rád jemné tlačení. Tímto způsobem lze dovést muže až k orgasmu, ačkoli se penisu vůbec nedotknete. K ejakulaci dojde i bez erekce. Pro dráždění prostaty lze také zakoupit pomůcku v sex-shopu, výběr je široký.

Muži ale mají ještě jiné erotogenní zóny, o kterým možná nevíte. Citliví jsou na pruhu tmavší a mírně vystouplé kůže, který se táhne od análního otvoru přes šourek ke spodní části penisu (raphe perinei).

Mnozí pánové mají svou erotogenní zónu přímo na „švu", který je patrný na šourku. Nezapomeňte také na oblast, kde hýždě přecházejí ve stehna, hned pod „půlkami". Řada nervových zakončení je přímo na svěrači, který mohou ty odvážnější dámy dráždit jazykem. Tuto praktiku (anilinctus, rimming) ve svých filmech pro dospělé propagoval italský pornoherec Rocco Siffredi.

Témata:  muži prostata pohlavní styk

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 19:49

Očkování za 50 let zachránilo přes 150 milionů životů, odhadla WHO

Za uplynulé půlstoletí se díky celosvětovému úsilí v oblasti očkování podařilo zachránit alespoň 154 milionů životů, uvedla ve středu Světová zdravotnická organizace (WHO). Experti zmínili, že největší přínos očkování je patrný u malých dětí. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy