Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a pátek 6. ledna

Zima, ilustrační fotografie
Zima, ilustrační fotografie
Foto: Adam Mráček / INCORP images

Praha - Do arktického vzduchu nad střední Evropou bude postupovat od severozápadu nad Bavorsko tlakové výše, informuje chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Proměnlivá oblačnost, místy sněhové přeháňky, zejména na horách. Nejnižší teploty -8 až -12 °C, v údolích ojediněle kolem -15 °C, zejména na západě. V Čechách mírný severozápadní až severní vítr 3 až 7 m/s, na Moravě a ve Slezsku čerstvý vítr 5 až 9 m/s s nárazy kolem 15 m/s. Místy se budou tvořit sněhové jazyky.

Tlaková tendence: mírný vzestup

Rozptylové podmínky: dobré

Počasí přes den (07-24):Proměnlivá oblačnost, místy sněhové přeháňky, zejména na horách. Později od západu ubývání srážek i oblačnosti. Nejvyšší teploty -9 až -5 °C. V Čechách mírný severozápadní až severní vítr 3 až 7 m/s, na Moravě a ve Slezsku čerstvý vítr 5 až 9 m/s s nárazy kolem 15 m/s. Místy se budou tvořit sněhové jazyky. Vítr bude postupně od západu slábnout.

Tlaková tendence: slabý vzestup

Rozptylové podmínky: dobré

Témata:  počasí zima

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 20:34

Rusko poslalo na Zelenského atentátníka. Sbíral informace

Polská policie ve středu zatkla muže podezřelého, že poskytoval pomoc ruské vojenské rozvědce GRU při plánování možného atentátu na ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského. Tuto informaci zveřejnila polská prokuratura na svém webovém portálu. Podezřelému hrozí až osm let odnětí svobody.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy