Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a pátek 6. ledna

Zima, ilustrační fotografie
Zima, ilustrační fotografie
Foto: Adam Mráček / INCORP images

Praha - Do arktického vzduchu nad střední Evropou bude postupovat od severozápadu nad Bavorsko tlakové výše, informuje chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Proměnlivá oblačnost, místy sněhové přeháňky, zejména na horách. Nejnižší teploty -8 až -12 °C, v údolích ojediněle kolem -15 °C, zejména na západě. V Čechách mírný severozápadní až severní vítr 3 až 7 m/s, na Moravě a ve Slezsku čerstvý vítr 5 až 9 m/s s nárazy kolem 15 m/s. Místy se budou tvořit sněhové jazyky.

Tlaková tendence: mírný vzestup

Rozptylové podmínky: dobré

Počasí přes den (07-24):Proměnlivá oblačnost, místy sněhové přeháňky, zejména na horách. Později od západu ubývání srážek i oblačnosti. Nejvyšší teploty -9 až -5 °C. V Čechách mírný severozápadní až severní vítr 3 až 7 m/s, na Moravě a ve Slezsku čerstvý vítr 5 až 9 m/s s nárazy kolem 15 m/s. Místy se budou tvořit sněhové jazyky. Vítr bude postupně od západu slábnout.

Tlaková tendence: slabý vzestup

Rozptylové podmínky: dobré

Témata:  počasí zima

Aktuálně se děje

11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy