reklama

„Abych se na horách cítila dobře, musí být hlavně pohoda, nesmí mi chybět kreditní karta, dobrá parta, super lyže a v nejlepším případě plavky a krémy na opalování. A samozřejmostí je také termo prádlo," odhaluje Markéta svou představu o dokonalé zimní dovolené.

Markéta se na horách oddává i jiným radovánkám, než těm zimním. Po zdolání sjezdovek si ráda odpočine v sauně nebo zaplave v bazénu. Proto je pro ni rakouská destinace a hotel Falkensteiner ideálním místem, kde může sportovat a odpočívat jak se jí zlíbí.V tomto středisku se navíc setkává spousta známých osobností. Nejen na svahu, ale i na večerních akcích potkala Markéta například Mahulenu Bočanovou, Martina Dejdara nebo Ivanu Jirešovou.

Raritou Nassfeldu je také vzdálenost sjezdovek od hotelu. „Hodně mne to překvapilo, v Rakousku je to poprvé, co jsem na sjezdovce, která je přímo u hotelu. Člověk na ni může jít opravdu skoro v papučích. Zároveň je také fajn, že si můžete odskočit na něco malého k jídlu a není to vůbec problém. Skvělé je, že na nic pak dlouze nečekáte," říká Markéta Hrubešová. Dokonce si zde sjela nejdelší sjezdovku, která má neuvěřitelných deset kilometrů.

Díky velkému počtu sjezdovek nedochází k žádným frontám. Markéta s rodinou si tak mohla vybrat, kudy pojedou podle počasí. „ Já už jsem dneska ve fázi, že mě nebaví jezdit v jakkoliv nepříznivých podmínkách, třeba když fouká nebo nesvítí sluníčko, takže jsem vybírala, kde je zrovna větší teplo, zda Itálie nebo Rakousko," odkryla svoji zimní zhýčkanost herečka.

Mimo skvělé mejdany, lanovky bez front, se tato destinace také může pochlubit tím, že je zde nejvíce slunných dní v roce. „ Za ten víkend jsme nestihli sjezdit všechny trasy, takže se sem určitě ještě vydáme tento nedostatek napravit," uvedla Markéta Hrubešová na závěr.