Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Herci Jolie a Pitt budou rozvod řešit v soukromí, najali si soukromého soudce

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Instagram Angelina Jolie

Los Angeles - Herci Angelina Jolie a Brad Pitt budou řešit rozvod v soukromí a pokusí se držet rodinu pohromadě. Rozvodové řízení bylo svěřeno soukromému soudci.

Herci se soudcem sjednali dohodu, že nebude zveřejňovat žádné soudní dokumenty, aby tak zajistili soukromí svých dětí a rodiny.

Jolie požádala o rozvod po incidentu, při němž údajně Pitt v letadle použil násilí vůči patnáctiletému synovi. Případem se zabýval i Federální úřad pro vyšetřování, který ale dospěl k závěru, že Pitt nebude stíhán.

Na rozvody celebrit často dohlížejí soukromí soudci, jejichž úkolem je utajit detaily o řízení. V případě Jolie a Pita je hlavním tématem péče o šest dětí hereckého páru. Kalifornský soud dává přednost společné péči, ale často se rodiče dohodnou na vlastním řešení. Podle provizorní dohody Jolie o děti pečuje a Pitt má povoleny návštěvy.

Témata:  Angelina Jolie Brad Pitt

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 16:21

Izrael pokračuje s přípravami ofenzivy do Rafáhu. Už staví stany pro civilisty

Izrael se podle tamních médií brzy chystá provést ofenzivu do města Rafáh na jihu Pásma Gazy, kde je podle armády poslední bašta palestinského teroristického hnutí Hamás. Tel Aviv už zahájil přípravy na evakuaci civilistů. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy