reklama

Může za to zejména ono staré známe tvrzení, že muž je lovec. Je i vědecky dokázáno, že v sobě má pánské pokolení zakódováno, že musí ukořistit objekt touhy.

Čas od času si musí dokázat, že je o ně zájem, že ještě nepatří tak zvaně do starého železa. Ale co ženy? Mají to trpět? Na to jsou různé názory, které se ale radikálně liší. Jedna manželka to se zavřeným okem toleruje, druhá balí kufry. Bohužel je to ale u mužů zvířecí pud a oni nejsou příliš schopní s ním bojovat.

Možná si myslíte, že svého partnera znáte a víte o něm všechno, i co má nebo nemá rád v posteli. Ale co když ne? Možná před vámi svoje sexuální přání tají, protože se jednoduše stydí. A pak se může stát, že potká cizí ženu, před kterou ztratí zábrany. Doslova a do písmene.

Je velmi pozoruhodné, že muži nepovažují sex za nevěru. Pokud jde o pouhý pud, tělesný nakt bez citů, není to nevěra. Tedy pro ně samozřejmě. Je to pouze lidská potřeba. Věřte nebo ne, muži jsou opravdu schopni oddělit sex od citů, jako zrno od plev. 

Ale pokud je vaše druhá polovička jiná a věříte, že dokáže být věrný až za hrob, je tu ještě jedna nástraha - alkohol. To je jak se říká metla lidstva. Často pod jeho vlivem děláme věci, které by nás nikdy ani nenapadly. Začínaje flirtem, postelí konče. Není to samozřejmě omluva, ale pod tíhou promile klesají zábrany.

Nezapomínejte ani na péči o svůj zevnějšek. Nechoďte doma ve vytahaných teplácích a umolousaném tričku. I domácí oděv může být šik! Například černé legíny s upnutým tričkem. A pokud si to vzhledem ke své postavě nemůžete třeba dovolit, sáhněte po boyfriend džínech a volném tričku.

Nemusíte se samozřejmě líčit jako na ples, ale alespoň jemný nude make up v kombinaci s řasenkou a jemným balzámem na rty dokáží divy. Vlasy noste upravené a umyté.

V neposlední řadě se také může stát, že vztah už není jako dřív. Ani se nenadějete a žijete jako bratr se sestrou, či dva kamrádi. A to se pak nevěra přirozeně nabízí. A ruku na srdce, nejen u mužů. 

Občas – a to je ta nejvíc nebezpečná možnost – muži hledají u milenky krom dobrého sexu také útěchu a pochopení. A to pak může být boj na ostří nože. Zamiluje se a nezmůže nic. snažte se být tedy milá a veselá, předejděte tomu.

Najděte v sobě pochopení. A i když vy jste také unavená, mnohdy i více, nevyčítejte a nesrovnávejte. Udělejte si čas sami na sebe, odpočiňte si, poslouchejte se.

Nevěra není nezbytně nutná součást vztahu. Ale dá to práci. O vzath se musí pečovat,a by mohl růst a posouvat se