Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Co potřebují zaměstnanci pro kvalitní výkon? Češi mají jasno

Hledání zaměstnání, ilustrační fotografie
Hledání zaměstnání, ilustrační fotografie
Foto: Cliqjobs.com

Praha - Průzkumu agentury IPSOS ukázal, že lidé potřebují příjemnou teplotu, funkční techniku a kvalitní židli, aby se jim v kanceláři dobře pracovalo. Řada si jich také stěžuje, že nemá během dne dostatek přirozeného světla.

Příjemnou teplotu na pracovišti oceňuje 55 procent zaměstnanců, pro 52 procent jsou důležité počítače nebo mobilní telefony a pro 48 procent kvalitní židle.

Pro čtvrtinu lidí je důležitým faktorem, aby se cítili dobře na pracovišti, možnost občerstvení. Pětina zaměstnanců požaduje i soukromí v práci a jen pro zhruba sedm procent je důležité, aby měli v kanceláři dostatek prostoru na ukládání věcí.

Mezi manažery si nejvíce dotázaných (70 procent) myslí, že pro zaměstnance je nejdůležitější funkční technika. Manažeři a zaměstnanci se ale shodli v názoru na dostatek světla na pracovišti, v obou skupinách je o jeho důležitosti přesvědčeno 35 procent dotázaných.

Témata:  zaměstnanci průzkumy firmy

Aktuálně se děje

15. dubna 2024 12:34

USA o útoku na Izrael údajně věděly několik dní dopředu

Administrativa amerického prezidenta Joea Bidena v neděli kategoricky odmítla tvrzení tureckých, jordánských a iráckých představitelů, podle nichž Írán 72 hodin před masivním dronovým a raketovým útokem na Izrael varoval Spojené státy.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy