Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Britka předpovídající budoucnost nemá pro rok 2017 příznivé věštby

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: NASA **www.nasa.gov**

Londýn - Málokterá žijící věštkyně je natolik populární, aby byla pravidelným hostem různých televizních pořadů a show. Jednou z nich je Jemima Packingtonová, Britka předpovídající budoucnost pomocí chřestu, a pro rok 2017 nemá příznivé věštby.

Mystic Veg, jak lidé vědmu předvídají, větší velmi originální metodou, pomocí chřestu. Ten vyhodí do vzduchu a podle toho jak dopadne, předvídá budoucnost. O úspěchu této metody lze směle pochybovat, stejně jako o dalších okultních vědách, přesto se věštkyně domnívá, že se odehrají zajímavé věci.

Ze Spojených států se podle ní stanou vyvrhelové. Zlomit se to má s nástupem Donalda Trumpa do čela USA a země se podle ní vydá na zcestí.

Krize potká i Evropskou unii. Právě zde totiž dojde v letošním roce k začátku procesu odchodu Velké Británie, ačkoliv se to mnohým nebude líbit a občané ostrovní země se tomu budou snažit všemožně zabránit.

Ani jiné země Evropské unie nezůstanou ušetřeny. Podle vědmy dojde k zásadním změnám ve vedení států a sesazení několika současných lidrů, což zapřičiní změnu v politické atmosféře starého kontinentu.

Sportovní tématice se Packingtonová také nevyhnula. Zde předvídá několik blíže nespecifikovaných skandálů, do kterých budou údajně zapleteny největší sportovní hvězdy.

Nemilou zprávu má i pro britskou královskou rodinu. Tu v letošním roce údajně potká tragédie.

Nutno podotknout, že na polovinu z předvídaných věcí není třeba být věštec a například to, že letos dojde k zahájení kroků k odtržení Británie z EU, není žádným tajemstvím. 

Témata:  věštby USA Velká Británie Země 1

Aktuálně se děje

19. dubna 2024 11:46

Ruské regiony ruší kvůli Ukrajině vojenské přehlídky k oslavě Dne vítězství

Nejméně pět ruských regionů se rozhodlo zrušit vojenské přehlídky k oslavě Dne vítězství, kterým si Rusko připomíná sovětské vítězství nad nacistickým Německem dne 9. května. Tato opatření jsou reakcí na hrozbu útoků z Ukrajiny, s níž Rusko vede více než dva roky válečný konflikt, informoval server The Moscow Times.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy