Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Kuba rozšiřuje obzory. Vnuk Fidela Castra se dal na dráhu modelingu

Kubánská vlajka
Kubánská vlajka
Foto: INT

Havana - Tony Castro (19), vnuk kubánského diktátora Fidela, se dal na modeling. V úterý večer absolvoval svou premiéru během vůbec první kubánské přehlídky francouzské značky Chanel.

Vnuk vůdce komunistického převratu Tony Castro, který přišel na svět až po skončení studené války, již dříve pózoval pro módní fotografy. Podle svého facebookového profilu má ke kapitalistické cizině vůbec výrazně blíž než dědeček Fidel.

Očekávaná přehlídka na havanském turistickém bulváru Paseo del Prado přilákala stovky lidí. Svou kolekci inspirovanou barvami karibiku a klasickou kubánskou estetikou představil německý návrhář Karl Lagerfeld.

Zdroj: YouTube

Kuba se v posledních měsících za vlády Fidelova mladšího bratra Raúla v souvislosti s normalizací vztahů s USA otevírá světovým firmám, což se projevilo mimo jiné i v kultuře. Kromě koncertu legendární skupiny Rolling Stones či natáčení hollywoodského filmu Rychle a zběsile 8 se dříve nemyslitelný vliv Západu na Kubě v posledních týdnech projevuje i v módě.

Témata:  Kuba móda

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy