Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Zpěvačka Janet Jacksonová oslaví 50. narozeniny, pořídila si ten nejkrásnější dárek

Janet Jackson
Janet Jackson
Foto: janetjackson.com

New York - Janet Jacksonová, která 16. května oslaví padesáté narozeniny, čeká své první dítě. Uvedl to portál Times LIVE. Zpěvačka se svým manželem Wissamem Al Manaem již delší dobu spolupracují se specialistou na reprodukční medicínu.

Portál E!News s odvoláním na svůj zdroj upřesnil, že Janet je ve druhém trimestru. Umělkyně zprávu prozatím nepotvrdila.

Jacksonová v minulosti o touze otěhotnět hovořila opakovaně. Mimo jiné řekla, že doufá v potomka, který by pokračoval v jejím odkazu. Uvedla také, že své otěhotnění vkládá do rukou Boha, který rozhodne, zda se tak má stát, připomněl britský deník Daily Mirror.

Počátkem března Jacksonová bez upřesnění odložila své evropské turné, při kterém měla vystoupit i v Praze. Tento krok vyvolal řadu spekulací, mimo jiné i o tom, že zpěvačka trpí rakovinou.

Jacksonová během své dosavadní hudební kariéry získala kromě jiného šest cen Grammy, nominaci na Oscara a desítky nominací na American Music Awards, MTV Video Music Awards či Billboard Music Awards. Jako herečka se objevila například ve filmu Zamilovaný profesor nebo Malcolm X.

Témata:  Janet Jackson

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 17:20

Ukrajinské zbrojovky tento měsíc poprvé vyrobí 10 samohybných houfnic Bohdana na podvozku Tatra

Ukrajinské zbrojovky tento měsíc poprvé vyrobí deset ukrajinských samohybných houfnic Bohdana a v následujících měsících toto množství ještě vzroste, uvedl dnes na sociálních sítích ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy