Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Karel Gott nastupuje do nemocnice. Jaké má pocity z nadcházející operace?

Karel Gott
Karel Gott
Foto: Korzo

Praha - Karel Gott dnes nastoupil do nemocnice na Karlově náměstí v Praze. Před vstupem do nemocnice si našel čas na zodpovězení otázky.

"Cítím se výborně a těším se," nechal se slyšet Mistr před nástupem do nemocnice. Je jasné, že se těší, až bude mít všechny zdravotní komplikace za sebou. Ve Fakultní nemocnici na Karlově náměstí v Praze ho teď čeká plánovaná operace břicha. Tu Gott podstoupil už jednou, právě při ní mu lékaři diagnostikovali rakovinu mízních uzlin.

Na Mistrův klid pečlivě dbá jeho manželka Ivana, která nejprve reportéra s žádostí o krátký rozhovor odmítla, Mistr s ní ale nesouhlasil a na otázku s úsměvem odpověděl.

Jak dlouho teď bude v nemocnici, není zcela jasné. Lékaři se na zákrok připravují velmi intenzivně, protože kdyby došlo ke komplikacím, mohla by zdravotní stav Karla Gotta zhoršit šířící se infekce.

Karel Gott se v úterý večer ukázal na oslavě narozenin herečky Jiřiny Bohdalové, kde poprvé po sérii chemoterapií odhodil klobouk a ukázal, že mu začínají růst vlasy. Mistr ale na oslavě své oblíbené herečky dokonce i zazpíval.

Témata:  Karel Gott

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 22:05

Fiala potvrdil, že slovenská sbírka pomůže k nákupu munice pro Ukrajinu

Česko našlo cestu k využití finančních prostředků získaných v rámci slovenské občanské sbírky pro českou iniciativu na nákup dělostřelecké munice pro ukrajinskou armádu. Po skončení mimořádného unijního summitu to uvedl český premiér Petr Fiala (ODS). 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy