reklama

V roce 2018 se podle něj Země promění v peklo. Serveru The Independent prozradil, že nás čeká série drtivých katastrof, zemětřesení a vulkanických erupcí. "Už roky říkám, že se něco blíží. Nejen díky globálnímu oteplování, ale také kvůli činnosti Slunce," dodal.

Podle věštce dojde k výbuchu italské sopky Vesuv, evakuaci Neapole a ničivým zemětřesením tam, kde jsme se s nimi ještě nesetkali. Jedno prý zpustoší Nový Zéland.

Obává se, že na planetě také vzroste seismická činnost. Tím ale jeho předpovědi nekončí, naopak. Zemi prý zasáhne rekordní výskyt hurikánů v Karibiku, další požáry v Kalifornii a Austrálii, a Čína a Indie se budou potýkat s mohutnými záplavami. 

Bude také pokračovat tání Antarktidy a i příští rok se stejně jako letos utrhne další obří ledovec. S těmito všemi hrozbami se podle něj budou muset lidé vypořádat v následujících 12 měsících.

Na webu psychics.co.uk dále věštec zveřejnil své předpovědi týkající se politických zvratů. Tvrdí, že ačkoliv se zdá, že se blíží válka se Severní Koreou, tamní Lídr Kim Čong-un na počátku roku přijde o svou moc a bude sesazen svými lidmi. Vzniknou ale spory mezi Čínou a Japonskem a vyhrotí se situace zejména mezi Indií a Čínou.

Dojde také k napadení čínských a amerických satelitů. USA prý také zaútočí na železnice a mosty v KLDR a Kim Čong-un bude muset prchnout do Číny. Obává se také, že se pozornost světa zaměří na Ukrajinu kvůli vlastnictví jaderných zbraní.

Nevyhneme se ani teroristickým útokům. Věštec tvrdí, že v Evropě podle dojde k útoku v Británii a zejména k ničivému chemickému útok za pomoci dronů na některou z evropských metropolí. Možná Londýn nebo Berlín.

Přiznal také, že loni předvídal chemický útok ve škole, který se neodehrál. Ačkoliv se spletl, hrozba podobného útoku je podle něj stále na místě a nelze ji podceňovat.