Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Karel Gott zuří: Jsem svéprávný člověk! A povolal armádu právníků

Karel Gott
Karel Gott
Foto: Korzo

Praha - Zpěváka Karla Gotta, který nedávno překonal rakovinu, se pořádně naštval. Stěžuje si, že některá média o něm a jeho manželce Ivaně šíří nepravdivé informace. Rozhodl se proto vše řešit přes právníky. A svým příznivcům prostřednictvím sociálních sítí vysvětluje, jak je to ve skutečnosti.

Gott přiznává, že není časté, aby skrze Facebook dával prohlášení k článkům bulváru. Poukazuje však na to, že v některých médiích se objevily poškozující a urážlivé články, které přímo i nepřímo napadají jeho ženu Ivanu.

Ta údajně slavného zpěváka odstřihla od přátel a blokuje mu v mobilním telefonu kontakty, například dceru Dominiku nebo bývalého řidiče Oldu Havránka. „Musím reagovat. Již jednou jsem řekl, že v době onkologického onemocnění a léčby jsem to byl já, kdo si často doma a zejména v nemocnici, vypínal telefon. Když mi ale někdo poslal SMS nebo jsem viděl zmeškané volání, dotyčným jsem, podle svého vlastního uvážení a zdravotního stavu, volal zpět. Nikdo z mého okolí si nestěžoval, že by ho někdo v mém telefonu blokoval!“ uvádí věci na pravou míru zpěvák.

Pokud s ním kdokoli potřeboval hovořit, věděl prý, že může kdykoli volat i jeho ženě, která mu vzkaz vždy vyřídila. „Moje rodina, příbuzní a nejbližší přátelé měli pokaždé mé nové telefonní číslo mezi prvními. Proto se musím jasně ohradit proti tvrzením některých bulvárních médií, že jsou některé kontakty v mém telefonu zablokovány. Jsem svéprávný člověk, který o svém životě rozhoduje sám a sám určuji, komu dám své telefonní číslo,“ zlobí se Gott.

Nepřipustí prý, aby bulvár cíleně a lživě útočil na jeho ženu -a tedy i na něj. Poukazuje také na to, že redaktoři, kteří za články stáli, byli v minulosti zvyklí, že mu volali kdykoli se jim zachtělo. „Častokrát i v pozdních nočních hodinách. I přesto jsem se jim snažil vždy vyjít vstříc a odpovídal jsem na jejich otázky. Když to však překročilo únosnou mez, změnil jsem si telefonní číslo a oslovil jsem Anetu Stolzovou, aby se ujala veškeré komunikace s novináři. Proto konání zmíněných redaktorů v posledních měsících vnímám jako útok a troufám si říct i mstu za to, že již s nimi nekomunikuji napřímo, ale prostřednictvím své tiskové mluvčí,“ myslí si.

Vzhledem k tomu, že je situace podle něj už neúnosná a psychicky dopadá na celou jeho rodinu, včetně nezletilých dcer, předal prý vše svému právnímu zástupci.

Témata:  Karel Gott bulvár Ivana Gottová

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 22:05

Fiala potvrdil, že slovenská sbírka pomůže k nákupu munice pro Ukrajinu

Česko našlo cestu k využití finančních prostředků získaných v rámci slovenské občanské sbírky pro českou iniciativu na nákup dělostřelecké munice pro ukrajinskou armádu. Po skončení mimořádného unijního summitu to uvedl český premiér Petr Fiala (ODS). 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy