Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Chcete, aby vaše dítě bylo podobné nějaké celebritě? Klinika nabízí speciální servis

těhotenství
těhotenství
Foto: Pixabay

Kalifornská spermabanka poskytuje ženám toužícím po dítěti opravdu speciální servis. Mohou si vybrat takového dárce spermatu, který se podobá na některého ze slavných mužů. Ženy doufají, že bude poté jejich dítě vypadat jako celebrita.

Spousta lidí si představuje, jak bude jednou vypadat jejich dítě. Pokud jsou filmovými fanoušky, mohou snít o tom, že jejich dítě bude vypadat, jako jejich oblíbený herec.

„Hledejte a vyberte si z neomezených možností, které naleznete na internetu. Naše klinika Vám vyhledá dárce podle Vašich představ. Může to být herec, atlet, hudebník nebo kdokoliv jiný,“ píše klinika na svých stránkách.

Detail dárců si můžete prohlédnout v seznamu. Jsou u nich uvedeny informace jako výška, barva očí a vlasů, kůže a další.

Ženy si mohou v seznamu odfiltrovat ty dárce, kteří se nejvíce shodují s jejich požadavky. Mohou si například zadat, že hledají muže jako je Princ Harry, David Beckham nebo Leonardo DiCaprio. Populární je podle společnosti Ben Affleck.

„Je zajímavé sledovat, jaké mají hledající preference. Po čem touží. To je také důvod, proč máme tak široký rejstřík dárců, protože existuje široká škála preferencí,“ říká viceprezident spermabanky.

„Občas ale samotné ženy netouží po dokonalosti, chtějí zkrátka normálního chlapa,“ dodává viceprezident.

Témata:  kuriozity spermie těhotenství

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy