Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Smutný život dcery Elvise Presleyho: Rozvod s Jacksonem, Cagem a léčebna

Lisa Marie Presley
Lisa Marie Presley
Foto: Facebook

Lisa Marie Presleyová je jedinou dcerou slavného zpěváka Elvise Presleyho. Zatímco on sváděl boj s drogami s podlomeným zdravím, Lisa lítá od jedné právnické bitvy k druhé. A hledá pátého manžela.

Lisa Marie Presley je jedinou dcerou zpěváka Elvise Presleyho a herečky Priscilly Presley. Díky jméno svého otce nikdy neměla o popularitu nouze, a směle navázala na jeho hudební kariéru.

V zahraničí je známa jako popová zpěvačka a textařka, její tvorbu ale předchází její skandály. A těch má požehnaně.

Většina lidí ví, že byla vdaná za další hudební legendu, Michaela Jacksona. Ještě předtím ale byl jejím manželem hudebník a herec Danny Keough, se kterým se rozvedla v roce 1994. Z manželství mají 2 děti, dceru Daniellu Riley Keough a syna Benjamina Storma Keougha.

18. května 1994 se jejím druhým manželem stal zpěvák Michael Jackson. Ani tento vztah ale nevydržel a 18. ledna 1996 se rozvedli. Jejich manželství bylo první měsíce utajené, poté, co se provalilo, ale oba museli čelit spekulacím, že se vzali pouze za účelem napravení Jacksonovy reputace.

Od té doby zůstali přátelé a Lisa byla nějakou dobu sama. Následně si ale našla další hvězdu šoubyznysu. Jejím třetím manželem se stal 10. srpna 2002 herec Nicolas Cage. Nikoho už asi nepřekvapí, že i toto manželství vydrželo jen dva roky. 16. května 2004 se oba rozvedli.

O další dva roky později si dcera zpěváka vzala další hvězdu. 22. ledna 2006 se oženila s Michaelem Lockwoodem, slavným americkým kytaristou. Ani toto manželství ale navzdory dvěma dalším dětem nevydrželo.

V červnu roku 2016 podala Lisa žádost o rozvod. Obvinila manžela z pedofilie a ve vztahu se údajně dopouštěl i nevěry. Soud jí nařídil uhradit poplatky ve výši mnoha tisíc dolarů, což byla pro Lisu poslední kapka.

Nakonec skončila v léčebně kvůli závislosti na lécích. Od propuštění se pro ni ale situace vyvíjí lépe. Od poplatků byla zproštěna a soudní bitvy finišují. Kdo bude jejím pátým manželem ale zatím nikdo neví.

Témata:  Elvis Presley Michael Jackson Lisa Marie Presley

Aktuálně se děje

10:12

Mladík ve škole na Tachovsku vyhrožoval spolužačce. Skončil v cele

Policie v úterý zasahovala na jedné ze škol na Tachovsku kvůli výhrůžkám, jejichž původcem byl jeden ze studentů. Mladík podle dosavadních zjištění vyhrožoval spolužačce tím, že zabije její blízké.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy