Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Dítě je na světě? Vše co víme o porodu vévodkyně Meghan

Meghan Markleová
Meghan Markleová
Foto: Instagram

Porodila? Neporodila? Otázka, která už týden nedá Britům spát. Britská vévodkyně Meghan má podle řady indicií pravděpodobně porod za sebou. Přiklání se k tomu řada tamních médií. Může to být pravda?

Podle některých britských médií je pravděpodobné, že nový královský potomek už je na světě. Ukazuje na to několik indicií souvisejících s porodem.

Tou zřejmě nejvýznamnější je návštěva královny Alžběta v sídle Frogmore Cottage. Vzhledem k tomu, že návštěva byla nečekaná, spekuluje se o tom, že se Alžběta jela podívat na novorozeného královského potomka.

Ostatně to, že je dítě na světě, tvrdí i známý britský DJ Chris Evans. Ten v ranní show Virgin Radia podle serveru Express uvedl, že vévodkyně Meghan Markle už princi Harrymu porodila prvorozené dítě. 

Důkazem má údajně být i zpráva, kterou zveřejnil královský palác. Ten totiž uvedl, že princ Harry odjede ze země. Konkrétně zamíří příští týden do Nizozemska na akci v Amsterdamu a poté se přesune do Haagu, kde oficiálně zahájí letošní odpočítávání Invictus Games.

Je více než pravděpodobné, že by se této role zhostil jiný člen královské rodiny, kdyby hrozilo, že se během příštího týdne narodí jeho syn. Proto se řada novinářů domnívá, že Meghan má už porod za sebou.

Původní datum porodu bylo údajně stanoveno na 28. dubna. Následně se odhadovalo, že dítě přijde na svět 2. května. Nově zveřejněné indicie ale naznačují, že k tomu už mohlo dojít, a to někdy mezi pondělkem a středou. Na oficiální oznámení si ale fanoušci budou muset ještě zřejmě počkat.

Témata:  Meghan Markleová královská rodina

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 22:58

Stoltenberg: NATO neplánuje rozmístit jaderné zbraně v jiných zemích

Během své návštěvy Varšavy ujistil šéf NATO Jens Stoltenberg, že Severoatlantická aliance nemá v plánu rozmisťovat jaderné zbraně v dalších zemích.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy