reklama

Stylové sluneční brýle

Že venku nesvítí ostré sluníčko? To vůbec nevadí! Sluneční brýle rozhodně doma nenechávejte. Jednak nikdy nevíte, kdy zpoza mraku slunce vykoukne, a jednak také dokonale doladí váš outfit. Zvolíte-li značkové Gucci brýle nebo jiný model od světoznámých značek, stoprocentně se stanete středem pozornosti.

Mějte pojem o čase

Doby, kdy se lidé ptali ostatních, kolik je hodin, jsou již asi pryč. Skoro každý má k dispozici mobilní telefon. Vytahujte ale neustále mobil v momentu, kdy se jen potřebujete podívat na čas… Optimální je mít krásné stylové hodinky, jež budou ladit k vašemu oblečení. Hitem současnosti jsou především chytré hodinky počítající kroky a kalorie.

Bez kabelky ani ránu

Pokud si žena pořídí kvalitní sluneční brýle a zapomene je, nic moc se neděje, vezme si je další den. Vyrazit ale bez kabelky? Nemožné! Tento doplněk je v podstatě jakousi součástí oděvu a nelze s ním nepočítat! Výběr kabelek je na současném trhu takřka nekonečný.

Elegantní pokrývka hlavy

Ženy většinou nechají vyniknout svým krásným vlasům. Jejich účesy mohou být skutečně kouzelné. Pánové si vybírají nejrůznější pokrývky hlavy, kterým samozřejmě vévodí klobouky a kšiltovky. Obojí se hodí pro jiné příležitosti.

Nápadný či extravagantní opasek

Opasek samozřejmě primárně slouží k tomu, aby kalhoty velmi dobře držely a nepadaly. Jinak ale představuje i velmi funkční doplněk. Třeba značkové modely nechávají vyniknout masivním přezkám z drahých kovů.