Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Britský princ George slaví šesté narozeniny. Podívejte se na nové fotky

Kate Middleton
Kate Middleton
Foto: Wikipedia **www.wikipedia.org**

Britský princ George má dnes šest let a Kensingtonský palác u této příležitosti zveřejnil tři oficiální fotografie. V pořadí třetí následník trůnu se na dvou z nich široce usmívá v dresu anglické fotbalové reprezentace, na třetím je zachycen na rodinné slavnosti v zelené polokošili a pruhovaných krátkých kalhotách. Všechny tři snímky pořídila jeho matka, vévodkyně z Cambridge.

George Alexander Louis se narodil 22. července 2013 a rodiče ho veřejnosti ukázali už den po jeho narození. O dva roky později do rodiny přibyla holčička Charlotte a loni další chlapec Louis.

George je v pořadí následnictví trůnu třetí po svém dědovi, princi Charlesovi a po otci, princi Williamovi.

These two photographs were taken recently in the gardens at Kensington Palace by The Duchess of Cambridge.Thank you everyone for your lovely messages on Prince George’s Birthday! ? pic.twitter.com/2LBr0wdzy1

— Kensington Palace (@KensingtonRoyal) July 21, 2019

Server BBC napsal, že tenisová hvězda Roger Federer nedávno v domě rodičů vévodkyně Kate v Berkshiru poskytl Georgeovi lekci tenisu a vyjádřil se o něm, že je "roztomilý a má dobrou techniku".

George má za sebou rok v přípravné škole v Battersea na jihozápadě Londýna, kde bude v září pokračovat.

Témata:  Princ George z Cambridge Vévodkyně Kate Velká Británie

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy