reklama

Je známo, že dobrá duše člověka se projeví vnější krásou. Vendula a její projekt Kapka naděje, který pomáhá nemocným dětem, je toho typickým příkladem. „Kapka naděje je moje srdeční záležitost a moje práce. Zastávám názor, že pokud člověk chce dosáhnout toho nejlepšího, nepočítá čas."

Vendula si ráda zajde třeba na masáž aktivující kolagen ke své kamarádce Petře Řehořkové z Petra Clinic, se kterou také spolupracují na charitativních projektech. „Poznaly jsme se před pár lety na dovolené v Řecku," vzpomíná a dodává: „Chodím k Petře na kliniku zpravidla na rychlé procedury, protože jsem opravdu hodně vytížený člověk. Navíc mě 27. 8. čeká Benefiční koncert Kapky naděje na TV Prima a to nás teď samozřejmě zaměstnává nejvíce. Na podzim pak připravujeme něco úplně nového, ale zatím je to tajné a určitě se nechte překvapit." Nezapomíná ani svého syna Jakuba, se kterým se sice pravidelně učí, ale přiznává, že raději spolu cestují a zažívají nová dobrodružství.

img-responsive

Vendula Pizingerová | foto: Petra Clinic

Petra Řehořková si Vendulu chválí jako klientku: „Je to velmi atraktivní a živočišná žena, když přijde je jí všude "plno". Velmi ráda chodí na procedury zpevňující nohy a bříško, na všechny neinvazivně omlazující procedury. Často se stane, že usne u rázové vlny nebo u kosmetiky." Petra je ráda, když se může postarat o to, aby si Vendula odpočinula. „Po ošetření, když zbyde chvilka času, si na terase povídáme o "ženských záležitostech ", o Kapce naděje a jiných tématech a skvěle se odreagujeme," dodává Petra Řehořková.

img-responsive

Vendula Pizingerová | foto: Petra Clinic

Také pro Dádu Patrasovou jsou návštěvy kliniky balzámem pro duši. Oblíbenou procedurou je pro ni radiofrekvenční lifting v kombinaci s tekutým nebo plazmaliftingem, ale odpočinout si dokáže i u jiných zákroků. „Teď, co jsem vyřešila rok a půl trvající problémy s manželem, jsem začala Petra Clinic navštěvovat velmi intenzivně. Začala jsem konečně myslet také na sebe," přiznává Dáda. Další omlazování zažívá i se svým italským přítelem Vitem, se kterým si denně volá na Skype. Vita znamená život, kterého si teď Dáda začala užívat plnými doušky. Stará se o sebe více než kdy dříve, s přítelem se setká v srpnu a jako správná žena chce pochopitelně vypadat, co nejlépe.

img-responsive

Dáda Patrasová | foto: Petra Clinic

V Petra Clinic nalézá útočiště a místo nerušeného relaxu mnoho známých žen, jako třeba Monika Marešová, která je na klinice přímo zaměstnaná jako koučka.

img-responsive

Vendula Pizingerová a Monika Marešová | foto: Petra Clinic