Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Modelka (31) se upálila. Důvod vás překvapí

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixabay

Almaty - Irina Livšunová z Kazachstánu od puberty toužila po kariéře modelky. A sen se jí splnil. Jenže v jednatřiceti si blondýnka usmyslela, že už je moc stará na to, aby sehnala další zakázky a brutálním způsobem ukončila vlastní život.

Irinino tělo objevili záchranáři v jejím bytě v kazachstánském největší městě Almatě na jihu země. Vše nasvědčuje tomu, že se mladá žena upálila.

Vedle těla se totiž našel prázdný kanystr od benzínu. Livšunová se do největšího kazachstánského města přistěhovala už jako teenagerka, protože se toužila stát modelkou.

A podle známých a přátel se jí dařilo. Nestala se sice celosvětově známou, ale rozhodně byla známá v rodné zemi a neměla problém sehnat kontrakty s různými módními firmami.

To se podle jednoho z Irininých přátel, kterého cituje britský Daily Mirror, změnilo až v poslední době, kdy začala mít křehká blondýnka problémy se sháněním zakázek.

Už v listopadu začala mít modelka finanční problémy a neúspěch v práci ji trápil natolik, že se přestala stýkat s přáteli. Podle rodiny ji pracovní problémy uvrhly do hluboké deprese.

A i když Irina vyhrožovala sebevraždou už několikrát v minulosti, asi nikdo nečekal, že si pro odchod ze světa vybere zrovna kanystr benzínu.

Témata:  Kazachstán móda lidé

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 22:05

Fiala potvrdil, že slovenská sbírka pomůže k nákupu munice pro Ukrajinu

Česko našlo cestu k využití finančních prostředků získaných v rámci slovenské občanské sbírky pro českou iniciativu na nákup dělostřelecké munice pro ukrajinskou armádu. Po skončení mimořádného unijního summitu to uvedl český premiér Petr Fiala (ODS). 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy