Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Tragická smrt během sexu: Myslel, že se jí to líbí, ona se zatím dusila

Polibek, ilustrační fotografie
Polibek, ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Londýn - Pár si chtěl užít divoký sex, skončilo to tragédií. Mladá žena totiž zůstala v posteli ležet mrtvá. Její milenec si prý myslel, že spí. U soudu se ale musí zpovídat z obvinění z vraždy a znásilnění.

Dvacetiletá India Chipchaseová se rozhodla strávit noc s o dvaatřicet let starším Edwardem Tenniswoodem v jeho bytě v Northamptonu. A pár se na věc vrhnul hodně energicky, alespoň tak to u soudu Tenniswood popsal.

"India mi v jedné chvíli vzala ruce a dala si je kolem krku, po chvíli jsem myslel, že vrcholí. Pak jsem vyčerpáním usnul," popsal osudnou lednovou noc muž. Když se vzbudil, dívka stále ještě "spala", ve skutečnosti ale byla udušená. Tenniswood si vypil skleničku vína a vyrazil ven pro něco k jídlu.

Jenže když se vrátil, začalo mu být podezřelé, že India stále není vzhůru. "Myslel jsem, že je v komatu, hledal jsem proto v její kabelce nějaké léky, třeba proti cukrovce. Ani ve snu by mě ale nenapadlo, že je mrtvá," řekl. Pak prý zazmatkoval a odešel na skleničku do nedalekého hotelu.

Ještě předtím ale stihnul Indii obléknout a převléct povlečení na posteli, rozsvítil světla a zapnul rádio. Pak nechal dívku napospas osudu. Policie ho vypátrala ještě ten večer. Muž ale od začátku tvrdí, že je nevinný.

Podle soudu ale bylo všechno jinak. Tenniswood měl dívku vylákat do svého bytu, tam ji potom znásilnil a nakonec uškrtil. Ten ale tvrdí, že to byla jen nehoda a že se při sexu ani jeden neovládal. Soud o jeho vině rozhoduje v těchto dnech.

Témata:  pohlavní styk muži úmrtí vztahy Láska, intimnosti

Aktuálně se děje

19. dubna 2024 8:44

Izrael v noci zaútočil na Írán, tvrdí tisk

Izrael v noci na pátek zaútočil na Írán. Uvedla to americká média s tím, že jde o odvetu za jeho víkendový útok.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy

Hamás - zkratka pro Hnutí islámského odporu

Příměří s Hamásem se vzdaluje? Hnutí zvažuje stěhování z Kataru

Politické křídlo palestinského hnutí Hamás zvažuje přesun z Kataru, napsal americký deník The Wall Street Journal s odvoláním na své zdroje. Podle listu by stěhování zřejmě dále ohrozilo jednání o příměří mezi Hamásem a Izraelem, protože je zprostředkovává právě Katar, kde dlouhodobě pobývá lídr hnutí Ismáíl Haníja.