Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

VIDEO: Moderátorka počasí dostala záchvat smíchu v přímém přenosu, pobavila celý svět

Počasí v létě
Počasí v létě
Foto: Pixabay

Londýn – Kdo by to byl řekl, že i poryvy větru mohou být tak legrační. Rosnička stanice BBC dostala v přímém přenosu nekontrolovatelný záchvat smíchu, který natolik zaujal, že o něm informují nejen britská média.

Moderátorka počasí Louise Learová (48) byla smíchem přemožena v tu nejméně vhodnou chvíli. Smích se snažila ovládnout ve chvíli, kdy jí moderátor zpráv Simon McCoy předal slovo.

Rosnička se sice snažila udržet vážnou tvář, přesto se jí to nepovedlo. Přímo v živém přenosu si musela utírat slzy, které se jí vedraly do očí.

„Jsi v pořádku?" ptal s jí McCoy (54), který si několikrát neúspěšně pokoušel předat slovo. „Pokusím se vzpamatovat, protože dnešní počasí ve Skotsku ke smíchu není," odpověděla mu Learová.

Když už se zdálo, že smích ovládla, přemohl ji znovu, takže se musela odvrátit a ke kameře se otočila zády. Několikrát se také divákům omlouvala. Nakonec se však uklidnila a předpověď odvysílala.

Stanice BBC její video zveřejnila, co Learovou tak rozesmálo, ale stanice ani sama moderátorka neuvedly. I proto se na Twitteru začalo bouřlivě diskutovat o tom, čemu se rosnička tak hrozně smála.

Témata:  BBC počasí

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy

Donald Tusk

Tusk apeluje: Nadcházející týdny mohou rozhodnout o osudu války na Ukrajině

Polský premiér Donald Tusk po summitu Evropské rady upozornil, že situace na ukrajinské frontě je kritická a příští týdny mohou rozhodnout o osudu války. Podle premiéra obsahují závěry summitu závazné ustanovení, která zavazují EU přijmout opatření k zajištění bezpečnosti ukrajinského nebe. Tusk se také vyjádřil k zatčení Poláka, který údajně pracoval pro ruskou rozvědku.