Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

UFO v Malajsii, vyděšení vesničané natočili neuvěřitelné záběry

UFO
UFO
Foto: Reprofoto

Kuala Lumpur - Záběry údajných létajících talířů se na internet objevují denně. Většinou jde ovšem jen o podivné tečky nebo světýlka někde daleko na obloze. Tentokrát ovšem záběry vypadají úplně jinak.

Velký černý talíř s bílým světlem uprostřed pomalu prolétá nad krajinou a evidentně se nijak neskrývá. Přesně tak vypadá UFO, které natočili obyvatelé malé malajsijské vesnice.

Na první pohled podivný létající stroj připomíná vesmírná plavidla z filmového megahitu Den nezávislosti, který se nedávno po dvacetileté odmlce vrátil do kin.

Na videu je slyšet vyděšené vesničany, která v ohromení a úžasu vykřikují. Záběry podle Daily Mailu pocházejí z malajského regionu Kuala Krai na severovýchodě země.

I když ufologové jsou z videa úplně u vytržení, je také možné, že jde o kanadský žertík, který se opravdu vztahuje ke dni nezávislosti. Jenže ne k tomu hollywoodskému, ale právě k nezávislosti Malajsie, jejíž oslavy připadají na poslední srpnový den.

Témata:  UFO tajemství záhady Malajsie

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 20:13

Pavel nadále plánuje pořádat jednání ohledně důchodové reformy

Prezident Petr Pavel nadále plánuje pořádat jednání ohledně důchodové reformy a nevylučuje možnost svolání kulatého stolu s představiteli tripartity a odborníky. Tuto možnost zmínil na tiskové konferenci a navrhuje termín na přelomu května a června. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy