Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

UFO v Malajsii, vyděšení vesničané natočili neuvěřitelné záběry

UFO
UFO
Foto: Reprofoto

Kuala Lumpur - Záběry údajných létajících talířů se na internet objevují denně. Většinou jde ovšem jen o podivné tečky nebo světýlka někde daleko na obloze. Tentokrát ovšem záběry vypadají úplně jinak.

Velký černý talíř s bílým světlem uprostřed pomalu prolétá nad krajinou a evidentně se nijak neskrývá. Přesně tak vypadá UFO, které natočili obyvatelé malé malajsijské vesnice.

Na první pohled podivný létající stroj připomíná vesmírná plavidla z filmového megahitu Den nezávislosti, který se nedávno po dvacetileté odmlce vrátil do kin.

Na videu je slyšet vyděšené vesničany, která v ohromení a úžasu vykřikují. Záběry podle Daily Mailu pocházejí z malajského regionu Kuala Krai na severovýchodě země.

I když ufologové jsou z videa úplně u vytržení, je také možné, že jde o kanadský žertík, který se opravdu vztahuje ke dni nezávislosti. Jenže ne k tomu hollywoodskému, ale právě k nezávislosti Malajsie, jejíž oslavy připadají na poslední srpnový den.

Témata:  UFO tajemství záhady Malajsie

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 20:34

Rusko poslalo na Zelenského atentátníka. Sbíral informace

Polská policie ve středu zatkla muže podezřelého, že poskytoval pomoc ruské vojenské rozvědce GRU při plánování možného atentátu na ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského. Tuto informaci zveřejnila polská prokuratura na svém webovém portálu. Podezřelému hrozí až osm let odnětí svobody.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy