Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Po kousnutí erekce, poté smrt. Žena si v banánech přinesla jedovatého pavouka

Pavouk, ilustrační foto
Pavouk, ilustrační foto
Foto: Pixabay

Londýn - Matku dvou dětí k smrti vyděsilo hnízdo ukryté v banánech z obchodu. Když upustila ovoce na zem, do všech stran se rozutekli pavouci. Sophie okamžitě sebrala celou rodinu a z domu prchla. A udělala dobře.

Palovčík brazilský ukrytý v banánech patří mezi vůbec nejjedovatější pavouky světa. Je známý tím, že jeho kousnutí způsobuje u mužů i čtyřhodinovou bolestivou erekci, po které následuje smrt.

Když Sophie objevila bílé hnízdo v banánech, vyděsila se. "Bylo to jak z hororového flmu," řekl deníku The Sun její partner Ashley Gamble. Část pavouků skončila ve vysavači, věština je ale zřejmě ještě někde v domě.

"V hnízdě bylo asi 20 kousků, které se rozutekly všude po podlaze," řekl Gamble. "Partnerka úplně ztuhla hrůzou," dodal.

Pár, který má dvě malé děti, zabalil všechny potřebné věci a celá rodina se přesunula k babičce, kde nyní bydlí. Obchod, kde mladá žena banány zakoupila, má nyní celý byt pavouků zbavit. Vedení už se i veřejně omluvilo.

"Můžeme ujistit všechny naše zákazníky, že podobné incidenty jsou extrémně vzácné. Všechny naše banány jsou omývány a ošetřovány předtím, než jsou převezeny do Británie. Každý jednotlivý kus je navíc ručně kontrolován kvůli kvalitě a případným 'černým pasažérům'," ujistilo vedení obchodu Asda.

Témata:  pavouci muži

Aktuálně se děje

19. dubna 2024 8:44

Izrael v noci zaútočil na Írán, tvrdí tisk

Izrael v noci na pátek zaútočil na Írán. Uvedla to americká média s tím, že jde o odvetu za jeho víkendový útok.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy

Hamás - zkratka pro Hnutí islámského odporu

Příměří s Hamásem se vzdaluje? Hnutí zvažuje stěhování z Kataru

Politické křídlo palestinského hnutí Hamás zvažuje přesun z Kataru, napsal americký deník The Wall Street Journal s odvoláním na své zdroje. Podle listu by stěhování zřejmě dále ohrozilo jednání o příměří mezi Hamásem a Izraelem, protože je zprostředkovává právě Katar, kde dlouhodobě pobývá lídr hnutí Ismáíl Haníja.