Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Putin vede dvojí život? Podle novinářů se zřejmě oženil

Vladimir Putin, ruský prezident
Vladimir Putin, ruský prezident
Foto: kremlin.ru

Moskva - Podle brtiského bulvárního listu Daily Mail patrně vede ruský prezident Vladimir Putin dvojí život. Gymnastka Alina Kabajevová (33), o které se už dříve spekulovalo, že porodila prezidentovo dítě, se totiž pochlubila snubním prstenem.

Kabajevová se na veřejnosti objevila se snubním kroužkem na prstu a s dětmi po svém boku. Není přitom zas tak velkým tajemstvím, že Kabajevová se soukromě stýká s Putinem (63).

O bývalé gymnastce se jako o Putinově ženě mluví už od roku 2008, nikdy ale nebyl žádný pořádný důkaz.

Loni se sice spekulovalo nad tím, že Kababjevová čeká Putinovo dítě (ačkoli vždy nosila upnuté oblečení, najednou se začala objevovat ve velmi volných šatech), prvním opravdovým náznakem byl až zlatý kroužek. Ten se pečlivě snažila skrývat před fotografy i na krasobruslařské show v Moskvě, leč marně.

"Mám svůj soukromý život, do něhož si nenechám zasahovat, to se musí respektovat," prohlásil nedávno šéf Kremlu.

Témata:  Vladimír Putin Rusko

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 22:36

Tusk apeluje: Nadcházející týdny mohou rozhodnout o osudu války na Ukrajině

Polský premiér Donald Tusk po summitu Evropské rady upozornil, že situace na ukrajinské frontě je kritická a příští týdny mohou rozhodnout o osudu války. Podle premiéra obsahují závěry summitu závazné ustanovení, která zavazují EU přijmout opatření k zajištění bezpečnosti ukrajinského nebe. Tusk se také vyjádřil k zatčení Poláka, který údajně pracoval pro ruskou rozvědku.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy