Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Dva migranti zaútočili v bazénu na teenagery. Jeden z chlapců jím nedokázal utéct

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: INT

Delbrück – Dva Afghánští migranti ve věku 20 a 25 let měli obtěžovat v jednom z německých bazénů dva chlapce (11 a 14). Staršího zahnali do kouta a „přinutili jej k provádění sexuálních aktů“. Uvedl to server Daily Mail s odvoláním na německý list Westfalen-Blatt.

Dva žadatelé o azyl byl zatčeni a obžalováni ze sexuálního napadení poté, co údajně zneužili čtrnáctiletého chlapce na veřejném koupališti v Německu. K incidentu mělo dojít v krytém bazénu ve městě Delbrück v Severním Porýní-Vestfálsku v pátek odpoledne.

Oběť byla v bazénu se svým jedenáctiletým kamarádem, když je oslovila afghánská dvojice. Muži ve věku 20 a 25 let podle vyšetřovatelů chlapce sledovali do sprch, kde staršího zahnali do kouta. Tam ho nutili na „obou vykonávat sexuální akty". Mladší byl schopen jim utéct a ukrýt se.

Incident byl ihned nahlášen tamním záchranářům, migranti byli zatčeni ještě před tím, než bazén opustili. Hned v sobotu byli předvedeni před soudce ve městě Paderborn.

Není to prví takový případ, který se stal. Podobné zprávy přichází z Německa i sousedního Rakouska. Právě v Rakousku čeká na soud žadatel o azyl z Iráku, který měl v šatnách jednoho z bazénů brutálně znásilnit malého chlapce.

Německo už vynaložilo stovky tisíc eur na distribuci plakátů v mnoha jazycích, jejichž cílem je žadatele o azyl informovat o správném chování vůči ženám. Místní bazény, které se staly ohniskem podobných incidentů, se snaží nově příchozí poučovat o respektu k ženám a dívkám, i když na sobě právě mají plavky.

Témata:  Německo uprchlíci sexuální zneužívání

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy

Donald Tusk

Tusk apeluje: Nadcházející týdny mohou rozhodnout o osudu války na Ukrajině

Polský premiér Donald Tusk po summitu Evropské rady upozornil, že situace na ukrajinské frontě je kritická a příští týdny mohou rozhodnout o osudu války. Podle premiéra obsahují závěry summitu závazné ustanovení, která zavazují EU přijmout opatření k zajištění bezpečnosti ukrajinského nebe. Tusk se také vyjádřil k zatčení Poláka, který údajně pracoval pro ruskou rozvědku.