Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Takto policie chrání? Policista brutálně zneškodnil mladou dívku +VIDEO

Policie USA
Policie USA
Foto: Pixabay

San Antonio - Brutalita amerických policistů nezná mezí. Své o tom ví dvanáctiletá školačka, kterou zadržel strážce pořádku v americkém státě Texas.

Na internetu se objevilo video, které pobouřilo miliony Američanů. Zachycuje totiž policistu Joshuu Kehma, který brutálně napadl školačku Janissu Valdezovou.

Policista dívku nejprve zvedne a poté s ní praští plnou silou o beton. Podle svého vysvětlení se tímto způsobem snažil ukončit hádku mezi dvěma dívkami, které navštěvují školu Rhodes Middle School. Podle školačky ale k žádné konfrontaci nedošlo, dívky se pouze dohadovaly.

Janissa se po brutálním útoku nehýbá a Kehm jí nasazuje pouta a násilným způsobem ji odvádí pryč. Škola kvůli útoku dokonce dívku dva dny podmíněně vyloučila.

Úřady nyní celý případ prošetřují a v případě porušení zákona vyvodí patřičné důsledky. Ty požaduje i matka napadení dívky, která nad celým incidentem nechápadě kroutí hlavou.

Témata:  policie USA USA děti

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 11:40

Počasí: Meteorologové nadále varují před nočním mrazem v Česku

Každým dnem se blíží očekávané oteplení, ale před námi jsou ještě alespoň dvě mrazivé noci. Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) ve středeční výstraze upozornil, že v noci na čtvrtek a na pátek klesnou teploty pod nulu. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy