Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

VIDEO: Kvůli neplatnému průkazu odmítla pošta dát muži balík, tak se rozhodl pro radikální řešní

Muž se rozhodl pro radikální krok
Muž se rozhodl pro radikální krok
Foto: YouTube

Londýn - Velmi nepříjemnou zkušenost má za sebou Brit, který si na poštu přišel vyzvednout balík. Zaměstnanci mu jej odmítli vydat, a proto se muž rozhodl vzít věci do vlastních rukou.

Britské bulvární servery upozornily na video, které se před několika dny objevilo na internetu. Muž z Anglie si na něm přišel na poštu vyzvednout belík, zřejmě poté, co ho doručovatel nezachytil doma.

V tu chvíli ale nastal problém. Muž se chtěl pracovníkovi přepážky prokázat řidičským průkazem, na kterém ale byla ještě uvedena stará adresa. Muž už sice bydlí jinde a nabízel další doklady, které to prokáží, zaměstnanec pošty je však odmítl akceptovat.

Brit se jej však nadále snažil přesvědčit, že pas nebo platební karty také mohou být použity jako doklady totožnosti, přestože na nich není uvedena adresa majitele. Zaměstnanec pošty ale odmítl muži balík vydat.

"Prokázal jsem se řidičákem, který jsem si ještě nestihl vyměnit, protože jsem se nedávno přestěhoval. Nikdo mi ale neřekl, že musím přijít s dokladem, na kterém je uvedena současná adresa. Chci svůj balík," říká muž na videu.

Žádná argumentace mu ale nepomohla a zaměstnanec pošty odešel od přepážky s tím, že se zákazník stával agresivním. Muž se proto rozhodl pro nevídaný kousek. Pustil kameru, přeskočil přepážku a balík si vzal vlastnoručně. 

Jak celá kauza dopadla zatím není známo, pošta se totiž k celému incidentu odmítla vyjádřit.

Témata:  Velká Británie lidé pošťáci pošta

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 21:41

Hamás ukázal rukojmího na videu. Zmocnil se ho na festivalu

Teroristé z palestinského hnutí Hamás ve středu zveřejnili video s jedním z rukojmích. Podle médií jde o izraelsko-amerického mladíka, kterého se militanti zmocnili na festivalu. V rámci války v Gaze má brzy následovat další fáze - izraelská ofenziva do Rafáhu. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy