Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Mladý princ George se zdravil s Obamou v pyžamu +VIDEO

Barack Obama, prezident USA
Barack Obama, prezident USA
Foto: Pete Souza

Londýn - Dvouletý princ George mohl v pátek zůstat večer vzhůru déle než obvykle. Důvodem byla návštěva amerického prezidenta Baracka Obamy.

Hlavě USA před večeří s jeho rodiči a strýcem poděkoval za houpacího koníka, kterého mu Obama poslal, když se narodil. Informuje o tom na svém twitteru Kensingtonský palác.

Zdroj: YouTube

Všichni mužští účastníci večeře, tedy princové William a Harry a prezident Obama, se oblékli neformálně. Měli sice oblek, ale nevzali si kravatu. Princ George se už chystal do postele, a tak jednoho z nejmocnějších mužů světa pozdravil oblečen v pyžámku a županu. Vévodkyně Kate, si pro tuto příležitost oblékla modročervené splývavé šaty a Obamova žena Michelle zvolila kombinaci béžové a velbloudí.

Obama přiletěl do Británie na státní návštěvu ve čtvrtek večer. V pátek poobědval na hradě Windsor s královnou Alžbětou II. a odpoledne jednal s premiérem Davidem Cameronem.

Témata:  Barack Obama Princ George z Cambridge Velká Británie

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 11:50

WHO hovoří o globální pandemii. Obává se šíření ptačí chřipky

Světová zdravotnická organizace (WHO) vyjádřila znepokojení nad šířením ptačí chřipky (H5N1) na nové živočišné druhy a lidi. Uvedla to agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy