Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Skupina uprchlíci sexuálně napadla zdravotní sestru v Německu

Uprchlíci, ilustrační foto
Uprchlíci, ilustrační foto
Foto: UNHCR

Hamburk – Německá policie usilovně pátrá po „pěti černých Afričanech“, kteří se údajně pokusili nalákat do parku zdravotní sestru. Pak ji skupina migrantů sexuálně napadla, informuje německý Bild.

Osmadvacetiletá zdravotní sestra skončila v bezvědomí poté, co ji sexuálně napadlo pět mužů. Ti se ji pokusili vtáhnout do křoví v parku Lohmühlen v Hamburku. Podle médií sestře právě skončila směna na jedné z tamních klinik a šla ke svému zaparkovanému autu, když uslyšela křik o pomoc.

Podle policie se okamžitě rozběhla do parku, odkud se křik ozýval. Žena nakonec skončila v bezvědomí, Když se probudila, podařilo se jí přivolat záchranáře. Když sestru zdravotníci objevili, byla podchlazená a měla roztrhané šaty.

Policii pak žena řekla, že si na samotný útok pamatuje jen mlhavě. Útočníci podle ní neuměli německy, šlo podle ní o pět „černých Afričanů“ ve věku mezi 20 a 30 lety, jeden z nich prý měl „obří“ postavu.

Policie teď pátrá po svědcích, kteří by mohli podat svědectví o tom, co přesně se stalo.

Témata:  Německo uprchlíci sexuální obtěžování

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 16:21

Izrael pokračuje s přípravami ofenzivy do Rafáhu. Už staví stany pro civilisty

Izrael se podle tamních médií brzy chystá provést ofenzivu do města Rafáh na jihu Pásma Gazy, kde je podle armády poslední bašta palestinského teroristického hnutí Hamás. Tel Aviv už zahájil přípravy na evakuaci civilistů. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy