Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Amerika je ničena před našima očima. Jsi amorální svině! Známá zpěvačka udeřila na Trumpa

Donald Trump, 45. prezident USA
Donald Trump, 45. prezident USA
Foto: The White House

Washington - Nový americký prezident Donald Trump se potýká s další kritikou. Tentokrát na něj zaútočila známá zpěvačka Rihanna, která nazvala Trumpa "sviní".

Zpěvačku zřejmě pobouřilo nařízení Donalda Trumpa na uzavření hranic pro cestující z rizikových zemí a odmítání přijímání migrantů. Rozhodla se proto, že to novému americkému prezidentu pořádně osladí.

"Odporné! To jsou hrozné zprávy! Amerika je ničena přímo před našima očima. Jakou amorální sviní musí být člověk, aby dělal takové věci," napsala zpěvačka na Twitteru.

Z Bílého domu zatím reakce nepřišla, je ale možné, že se jí dočkáme. Trump má totiž ve zvyku účtovat s umělci, kteří se proti němu v posledních dnech a týdnech vymezovali.

Zpěvačka Madonna před více než půlmilionovým davem na průvodu žen ve Washingtonu prohlásila, že myslela na to, že by „vyhodila do vzduchu Bílý dům“. Její slova citovala média téměř po celém světě. Zpěvačka se následně zlobila, že byla její slova vytržena z kontextu a že ona rozhodně není „násilná osoba“ a že nepropaguje násilí v žádné formě.

„Upřimně řečeno, myslím si, že je to nechutné. Myslím, že spíš ublížila sama sobě. Myslím, že to, co řekla, je především hanebné vůči naší zemi,“ uvedl v reakci Trump.

Tvrdě se také vypořádal s Karie Richovou, jednou z autorek pořadu Saturday Night Live stanice NBC, která si dělala legraci z jeho syna Barrona. „Barron Trump bude prvním střelcem mezi žáky domácího vzdělávání,“ uvedla v pátek na svém twitteru Richová.

Podle kritiků tím chtěla naznačit, že zastřelí svého otce. Později byl tweet odstraněn a autorka deaktivovala svůj účet. V pondělí jej opět aktivovala a napsala, že se „upřímně omlouvá" za „necitlivý" tweet. Dodala, že „hluboce lituje“ svého činu.

Témata:  Donald Trump Rihanna USA

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 22:05

Fiala potvrdil, že slovenská sbírka pomůže k nákupu munice pro Ukrajinu

Česko našlo cestu k využití finančních prostředků získaných v rámci slovenské občanské sbírky pro českou iniciativu na nákup dělostřelecké munice pro ukrajinskou armádu. Po skončení mimořádného unijního summitu to uvedl český premiér Petr Fiala (ODS). 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy