Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

VIDEO: Amerika se díky Baldwinovi opět směje Donaldu Trumpovi

Alec Baldwin opět paroduje Donalda Trumpa
Alec Baldwin opět paroduje Donalda Trumpa
Foto: YouTube

New York - Alec Baldwin v sobotu vystoupil už posedmnácté v pořadu Saturday Night Live televize NBC s dalším skečem o americkém prezidentovi Donaldu Trumpovi. Kromě něj se objevila i Melissa McCarthyová, která slavila minulý týden úspěch se svým pojetím mluvčího Bílého domu Seanem Spicerem.

Na HBO se po tříměsíční nepřítomnosti vrací do nočního pořadu Last Week Tonight John Oliver, který měl v minulosti úspěch s pořadem o Trumpově rodině se jménem pozměněným na Drumpf. Jak poznamenala agentura AP, rýsuje se slibný začátek éry nočních pořadů Trumpovy éry.

Baldwin se v sobotu vrátil k Trumpově soudnímu sporu o imigrační dekret. Stál před soudkyní reprezentující odvolací soud, který odmítl obnovit Trumpův dekret, jehož platnost pozastavil soud v Seattlu. "Pane Trumpe, chápete, že toto je televizní soud?" dotázala se soudkyně, již představovala Cecily Strongová. "To je v pořádku, já jsem televizní prezident," odtušil Baldwin-Trump. "Já mám pravdu, vy se mýlíte. Já chci obnovit zákaz vstupu. A taky chci 725 dolarů," prohlásil. Za svědka si povolal Becka Bennetta, který představoval do půli těla obnaženého ruského prezidenta Vladimira Putina. "Ahoj lidi, nechte prezidenta Trumpa na pokoji, ten muž je velký přítel. Je to můj malý americký dáreček," prohlásil Bennett v roli Putina.

McCarthyová opět coby Spicer útočila na dotazující se novináře, tentokrát ohromným fukarem, jím vyrazila poznámky novinářce a zvedla jí sukně. "Víte, co to bylo? Způsob, jak vyhnat nepoctivost," vysvětlil Spicer.

"Musíme teď žít v Trumpově světě. Dřív jsme ho pozorovali, ale teď s tím musíme žít. Udělal si z této země něco jako rukojmí," prohlásil k Trumpovi producent pořadu The Daily Show na Comedy Central Steve Bodow.

Témata:  Donald Trump USA Alec Baldwin

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 16:59

Kreml chce zatlačit Ukrajince hlouběji, obává se střel ATACMS

V případě, že Kyjev získá od Spojených států taktické balistické střely ATACMS s delším doletem, Rusko bude nuceno provést hlubší vojenské akce proti ukrajinským silám a rozšířit tzv. nárazníkovou zónu.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy